What A Bored Weekend

Dull day for me... Makan dah, tidur dah berapa round dah... Melepak depan Internet ni sampai dah berpinar bijik mata, tengok tv tak ada cerita menarik pun... Channel berpuloh tapi satu pun tak menarik perhatian aku nak mengadap...

Ini akibat tak boleh drive lagi, nak balik rumah tak buleh maka terdampar la aku keseorangan bosan tahap kritikal... Nak tunggu Mr Bubu esok baru datang... Itupun memang tak ada plan dia datang jumpa aku this week tapi sebab datang nak amik ukuran cincin ngeh ngeh terpaksa la dia datang... Hehehe bagus jugak, esok sila la bawak saya menghilangkan kebosanan... Arahan oleh bakal ibu mertua mu, sila bawak saya pergi cari selipar or sandal cantik untuk bekerja... Dengan kaki berbalut dah masuk 3 minggu kerja pakai selipar je okeh! Dan tolong bawak saya sekali pergi cuci cuci mata kehkehkeh tak sedar diri kaki senget...


Apa aku nak buat lagi lepas ni yer?! Nak mengemas pun dah jugak walaupun kaki tak mengizinkan aku buat jugak mana yang boleh... Tak biasa la ahkak duduk rumah tanpa arah weekend macam ni... Mula la dah alergic satu badan.... Itu la orang kalau dah kuat berjalan memang macam ni, mimpi pun mimpi berjalan...

Kesian...

0 comments: