Audit Datang Lagi!


Esok audit, dan saya adalah one of auditee... Okeh sangat berdebar, itu la bila masa jadi auditor kemain lagi eksen ek... Bila jadi auditee baru tau 'rama-rama dalam perut' hehehe... 

Macam mana la auditee kaki hencot ni... Harap selamat la tak terjatuh sebab gabra ataupun sebab tersungkur lagi... Ini pun tadi peritnya mengheret kaki ke sana sini... Remember I'm good at pretending that I'm okay and very well... Nampak macam tak sakit tapi Tuhan aje yang tau kaki aku ni dah menjerit mintak duduk diam-diam!

So, doakan semuanya selamat esok... Tiada apa-apa yang tidak diingini for our department... Yaa chaiyok chaiyok!

0 comments: