When I Can Walk Straight?

Pray for the leg to be normal again dalam masa singkat! I just need to drive again, I really miss driving my car and merempit like before... Susahnya rasa bila tak boleh drive, pergi dan balik kerja terpaksa susahkan kawan baik saya... It has been 3 weeks I just can see my car dan panaskan engine dia pagi-pagi sebelum pergi kerja... Hehe macam kelakar pun ada, turun rumah masuk kereta panaskan engine... Ceeeh orang tengok macam budak ni nak drive la, tapi bila kawan sampai saya off engine, kunci pintu dan berjalan condong menuju kereta lain hehe tak kelakar ke... Iye iye aje! Rindu rasanya nak racing dan drive kereta saya... Kalau la bukan kaki kanan yang injured, mungkin sekarang saya masih boleh merempit...

Dah macam big foot pun ada kaki aku, bila la nak baiknya... Selagi tak baik doctor advise me not to drive the car... Lagipun aku sendiri rasa tak upaya nak tekan minyak pun... Plus aku dah segan jalan senget, aku rasa budak umur 2-3 tahun yang baru dapat berjalan pun lagi laju dari aku... Ya Allah, sembuhkanlah kaki saya...

0 comments: