Being Scolded!




"Dah lama abang tak marah heeeee...
"
"Hurm malas, buat penat aje.... Nape syg nak ke?"
"Hehehe takde la nak..."




Haaaa kan aku dah cakap memang lidah aku ni masin... Memang cepat aje termakbulnya... Kan dah tak sampai dua jam aku kena marah sebab dia tak dapat called! Tak dapat call pun nak marah-marah saya kan kan... Huhu actually marahnya berpunca sebab dia kata aku ni nama aje ada dua number, tapi yang on satu aje... Pot pet pot pet kata aku tak reti charge phone, tak guna pakai dua line, siap suruh saya buang phone dengan number satu lagi... Agak-agak ler pakcik yer! Eleeeh cakap aje la tengah lapo sebab takde orang kat umah bermakna takde orang masak untuk dia ngeh ngeh...

Hisssh nyesal pulak aku tanya soalan tu tadi... Baik aku cakap 'abang dah lama tak belanja this and that', hehehe masin mulut dapat la jugak kan... Ni dapat kena marah ape kelasssss?! Okeh saya berani tulis aje saya merajuk, nak cakap sendiri merajuk nak kena marah lagii?? Sekian....

0 comments: