Bye Bye!



Tak tau la apa jadi semalam, rasa macam migrain datang balik! Nak pegang kepala dan rambut pun sakit... Mata pun sakit, telan air rasa macam ada short circuit dalam kepala hotak aku! Dah la packing pun tak start lagi! Okeyyy baring dan tadaaaaaaa pengsan sampai Subuh... Dah bangun baru rasa lega sikit dan melompat dari katil packing bag hahahaha...


So bye bye semua, I'm gonna fly today! Nak kirim apa-apa? Hehehe sorry la not going to write here mana aku nak pergi hehehe... Jumpa nanti, hihihi bukan lama pun... Babaiiiiii!

0 comments: