Update IS110 Berbuka Gathering 2010

Lambat update gambar masa berbuka gathering hari tu... It was superb eventhough not all of them can make it on that day... Sembang macam tak hingat, update perkembangan diri termasuk perkembangan badan masing-masing hehehe... Some of them are married, and some remain single dan ada yang dah berdarah manis (termasuk saya hehe)... My last time being with them was in 2003, after graduating saya further study with only some of them sebab yang lain pastu terus kerja... Hehe seronok jugak jumpa macam ni, ada yang dah bawak anak... Aku masih membawa anak tekak lagi, insyaAllah mana tau jumpa next other time (have to take a few years maaa!) aku pulak bawak anak hehehe....

0 comments: