Counting Months and Days...

Today is my home sweet home day...

Semalam dah bersiaran langsung dari Alamanda hahaha arrived sharp 10.30 pagi gila awal okayy!! Misi kami semalam untuk cari wedding ring and bracelet for akad nikah berjaya alhamdulilah! Gambar? Hehe mana boleh tunjuk sekarang tak surprise la hehe... Cuma tunggu dia say yes for his wedding ring plus the yes that he will wear it all the time bukan untuk saya sarung masa tu aje..

Lepas settle saya pilih, suruh dia try a platinum ring*sambil akak telan liur tengok harga dia* and i would say that i love to see him wearing it so suweeett tapi boleh pulak jari dia jadi straight kejung pastu buat muka confused haaha tau laa tak pernah pakai cincin bang oii! A platinum ring is expensive ye bang, so please decide if you want to wear it or not... Kalau tak saya sarungkan key chain aje, mahu?

Belasah tengok dua movie sekali, The Mechanic and The Rite. Both the action and horror movie adalah best!! Sila tonton di pawagam terdekat anda hihi.. Dari Alamanda ke MidValley semalam, ada babak kena bebel dan tarik muka muncung sedepa.. Haaa kalau bab aku nak cari kasut aje confirm scene macam ni tak akan ketinggalan punya, bengang pun ada rasa comel pun ada hahaa..

Saya nak cari kasut, mestilah ikut taste saya kan.. Eheem note that citarasa kami bila bab kasut adalah sangat tak sama ye dan boleh mengundang perang.. Saya nak cari high heel and comfortable la off course, dan dia nak saya cari kasut seangkatan dengan makcik-makcik tua sakit kaki so called kasut yang tak ada tumit dan ala-ala crocs yang selesa.. Ada ke patut? Saya pegang dia pulak belek sampai ke tapak kasut lepas tu pot pet pot pet! Memula rasa macam alaaa comelnya ikut saya pilih kasut tapi at last mula rasa nak meraung kasut tak dapat semua kena reject! Sampai laa ke MidValley, tengah ramai orang dok serbu Jusco yang tengah sales tu dia sibuk menyelinap kat situ eh laki aku sudah pegang kasut hahaa dia buat hal tolong pilih kasut pulak huwaaaaaa!! Okay aku pilih satu aje, dia boleh pilih satu lagi haaa beli dua senang kata dia! Haaih lepas geram la tu sebab berjaya jumpa kasut yang memenuhi piawaian dia. Nasib laa aku boleh accept pilihan yang last tu dan janji abang bayar laaa... :p

Hahaa hari ni dua dua pengsan! Tak tahu la dah bangun ke belum budak itteww! My outing day was great this weekend. How's yours?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: