Bingkisan Dari Hati

It's not my new book. Hehe tapi baru nak baca. Itulah bila ada sifat tamak bila nampak buku, beli banyak-banyak bacanya kena queue jugak kan hehe.. Minggu ni banyak benda dalam kepala, so nak bacaan yang relax aje tak mau yang berat.

Dalam novel ni ada 2 cerita, 2 author. One of them is my favourite author untuk malay novel, Norhayati Berahim. Hehe bila laa saya boleh mampu menulis, hehe at least ada satu buku sendiri dah very proud laa.

Hehe insyaAllah one fine day...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

win@momyShaneQeisha said...

1 amalan yang baik, suka membaca.Coz org yang berilmu itu adalah orang yg suka membaca.Tak mustahil suatu hari nanti aida berjaya menghasilkan nukilan sendiri.:)

aieda said...

hopefully one fine day..

nak cari starting point tu yg susah tu..