Pengsan

Pukul 3 pagi terjaga.

Eh rupanya aku pengsan dari pukul 9. Rasa badan macam okay masa kat opis, tapi dah menjelang malam rasa melayang-layang badan... He called me before leaving to LCCT to fetch his aunty, aku pun tak sedar aku cakap apa.

Haaa something is lack inside the body apalagi sebab tak makan la puasa sepanjang hari. Orang puasa pun tak gini *padan muka sendiri*... Ah tak kisahlah janji mission comes true hahaha...

Theme color for my wedding tak dapat lagi ni sebab pendirian tak tetap nampak semua colour cantik. Haa mak kalau called dia tak akan miss tanya dah decide ke belum hahaha aku macam main-main pulak because i have no idea at all hihihi.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

win@momyShaneQeisha said...

pengsan??? @ tido aida? harap baik2 saja
*wah, tak lama lagi nak naik pelamin la nie..:).tema merah pun cantik juga aida..

aieda said...

heehe tido x sedar apa2 kak win.. ye, x lama lg tapi kaler x decide pun tp mmg merah putih ada dlm angan2 pun hehe. Thankss kak win... :)