Happy Monday??

Hello peeps! Happy Monday... Monday blues kah? Hahaha saya ada la rasa sikit rasa blurrr di pagi Isnin ni lepas berehat secara total during weekend...

Hehe dalam bising-bising kata boring masa weekend tapi tetap rasa macam 2 hari tu tak cukup.. I had a very relaxing time in these 2 days hehe aktiviti selain dari bangun lambat *opppsss*, saya hanya menghabiskan masa dengan membaca, tengok movie waahh best sangat dan aktiviti mengeluarkan peluh! Hehe time ni laa nak berlari atas treadmill tu, since my kitchen dah closed so tak ada la aktiviti mencekik yang akan memusnahkan usaha saya tu..

Hmmm tengah susah hati kereta saya macam berkelakuan pelik might be because saya dah terlewat service haaihh susah hati bila nak overtake and speeding tadi the car turn to be so lembab enjin bunyik semacam like tak boleh nak laju. Ooh saya cuma harap kereta tak rosak di tengah jalan, kalau kat rumah takpe! Agaknya kalau rosak gabra punya pasal saya lari tinggalkan kereta tengah jalan huwaaaaaa!!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: