It's Undescribable Feeling!

Morning peeps.
Hehehe it's undescribable feeling that I have almost every morning bila dapat menjadi pelumba F1 hihihi macam kan kau pakai kereta sport kan... This morning rasa nak merempit begitu berkobar-kobar entah sebab ada rasa tak terluah dalam hati kot. Haaaa siap BMW ketepi bagi laluan oh sangat rasa satu kepuasan hahaha.
Bila sampai tu saya rasa macam phewwww hehehe best! Tapi yang tak bestnya adalah bila berdepan dengan kereta lembab macam turtle pastu sekali kau tengok lelaki yang bawak heiii pegi bawak kereta dalam taman laa macam tu! Oklah, nak get ready nak pergi dengar Amanat Tahun Baru Dato VC 2011.

Selamat bekerja ye kawan-kawan!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile

2 comments:

win@momyShaneQeisha said...

sekali sekala mood nak racing the car tu boleh menyerang kan aida...
*mmg ada lelaki yg drive mcm turtle ya, hehehe...

aieda said...

hehe memang selalu menyerang tambah kalau tengah stress lg best merempit.. :)