Happy Monday Everyone

Finally i'm back to Shah Alam. Arrived at the office around 8.10 am, salah perhitungan pulak hari ni. Aku sangka pagi ni jalan sudah smooth tapi rupa-rupanya hahahaha kereta masih banyak on the road. Tapi merempit tetap merempit ngeh ngeh.

Kalau dah cuti lama ni, rasa lemak tu memang dah menepu. Bukan setakat lemak dalam badan aje ada tau! Lemak malas nak kerja pun ada hehehe. Walaupun 4 hari tu tak cukup lama tapi cukup buat aku rasa bercinta nak balik semula ke Shah Alam. Tak puas lagi rasanya nak lepak dengan family hehehe dah kau memang homesick manjang kan...?!

Ok selamat hari Isnin. Selamat bekerja jangan malas-malas eh.

0 comments: