Samsung Galaxy TAB

Hehe ada orang nak saya bagi ni untuk hantaran dia ngeh ngeh banyak songeh kan dia... Your wish will be granted tapi dengan syarat saya dapat yang sama atau lain-lain barang elektronik. Ada satu benda impian saya dah di reject awal-awal, sebab katanya saya masih di dunia game hahaha apa ingat dah tua tak boleh ke main game?

Jawab jawab!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

mytafa said...

bg ngan tangan2 skali ker? :P

aieda said...

hehe tangan i nak tangan lain..:p

mytafa said...

hahaha