Wake Up Wake Up!

Sekarang bangun pagi dah lagi awal. Selalu dalam pukul 6.15 baru aku menggeliat but now kena bangun before 6 pagi lagi. Sebab?? Hehehe sebab kena amik breakfast laaa dekat rumah, aku kan makan breakfast aje. So dengan nak bersiap ala kekura lagi dengan nak prepare breakfast lagi walaupun ready made dah makan roti aje tapi tetap kena lebih awal so that waktu keluar rumah jam 7 tu tak terlewat sikit pun...
Masa dok kat Shah Alam, keluar rumah 7.45 pun sempat lagi hehe. Dah tau dekat lagi laa aku main-main, siap dah set jam ada masa kecederaan lagi tu untuk sambung a few minutes hehehe dasar kuat tidur! Tapi tak boleh lawan la masa kerja kat Terengganu dulu. Rumah dengan office adalah satu jalan lurus aje dan aku boleh sampai dalam masa 5 minit saja. Best kan? Rindu pulak aku life kat sana. Seronok tau keropok leko fresh boleh makan everyday, bukan macam kat KL keropok leko campur tepung aje lebih.

Hehehe adakah lepas kawin, Mr Bubu akan hantar saya ke ofis? Jawapannya jangan harap, dia suruh pegi sendiri. Seee belum pape lagi dah mintak aku bagi markah D hahahaha!

0 comments: