Diet


That's my lunch.

Yes, I've started my diet plan since yesterday. Hehehe baru mula dah kecoh kan? It's ok, at least I have an effort hehe walaupun ramai yang kata aku akan sakit diet cara ni. But that's my style of diet masa dedulu.

Okay apa cara saya? Saya hanya makan wholemeal bread with milo itupun with no milk. Lunch normally I will skip hanya minum air aje. Dinner must be before 7 makan roti wholemeal tu jugak la dik. Hehehe torture betul eh? Sila jangan ikut contoh saya untuk kesihatan sejagat..

Hehehe tapi janganlah lupa exercise jugak yer! Tanpa exercise lemak-lemak yang dah lama bermastautin dalam badan tu tak akan pindah punya... Dan harap-harap aku pun tak akan pindah ke sepital.

Hahaha good luck to myself and to Mr Bubu dengan ucapan abang nanti keluar jalan-jalan kita makan sekali je eh jangan hasut orang macam-macam itteeewww...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile

2 comments:

Kancilbiru said...

jom cuba PB...kesihatan pun bertambah baik, badan pun cantik,,:)

Special price sekarang ni tau!

aieda said...

kak kancil,
hehe kita dah beli PB, tapi x disiplin nak pakai... rasa senak perut hehe..xpe2, pasni nak pakai betul2...