Tadaaa Magic!

I would say it's magic, tak akan hantu kot hehe..

Kipas kat hall hari tu yang saya cakap tetiba aje tak function tu dah okay! Pagi tadi lepas buat aktiviti menyapu rumah dan mop lantai aku saja try on and tadaaaa kipas dah on balik!! Hehe terkejut badak jugak akak, dan dan call abah nak report*dari kecik kuat report kat abah*...

Agak lama jugak saya buat bodo aje malas nak panggil wireman, iye lah tak sampai sebulan guna lagi time tu mana tak berdarah hati akak dik oii.. Hehe sekarang dah okay alhamdulillah selamat kalau tak ada wing kat duit terbang melayang-layang hik hik hik...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: