Mari Masak-Masak




Mummy kita kata kalau nak sihat dan diet seimbang kena makan sayur, makanya tugas memasak sayur hari ni mummy serahkan pada saya... Ikut suka saya la nak masuk apa kan hehehe...


Hahaha alaaa kacang ajer la nak masak sayur, takat campak itu ini dalam kuali tadaaaa siap!! Cuba suruh aku masak yang payah sikit hahaha mungkin akan ada rama-rama di dalam perut hehehe... Sekarang tiap kali balik rumah time weekend saya amik kesempatan belajar masak, haaaa dulu kau main sangat kan sekarang suka or tidak memang aku dah kena belajar masak secara serius bebeh! Hahaha please consider that I'm a fast learner heheehe tiada masalah sangat ceeeiitttt boleh tu nak eksen lagi!



Okay jom makan, hari ni menu best sebab ada special guest aunty and uncle kira macam family gathering jugak laa. We have special curry ayam, home made capati, rendang, ikan bakar with sambal dan sayur campur hahaha yang akak masak tadi tu dik!

0 comments: