Testing

Good morning..

Puas aku menggodek-godek BlackBerry ni semalam tengok ada tak cara lain nak sumbit post to blog selain dari guna browser yang gila lembab tuu.. What happened to my broadband? Aku rasa dah kena penangan tangan pemusnah aku ni. Kena bawak masuk spital dulu tu, takut aku nak bagitau kat encik fiance takut kena sembur ngeh ngeh..

Gigih okay cari cara! Selagi tak dapat selagi tu aku tak puas hati... Tanya orang yang guna BlackBerry pun semacam hampess.. Ni aku tak pasti menjadi ke tidak..!! Try and error.. Bukan apa, kadang aku kan lagi terror dari budak IT termasuk abang IT sendiri..

Testing testing one two three...
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

0 comments: