Drive In Peace


Hari ni takde konvokesyen jadi jalan sangat laa lengang dan menenangkan! Kalau tak jangan harap yer, aku keluar la awal macam mana pun tetap bersusun jugak kereta… Kalau roundabout kat depan main gate tu lagi bersusun ko nak masuk! Time macam ni la semua orang jadi kurang sabar dan tak waras, aku rasa nak pecahkan lampu signal diorang sebab biol sangat tangan tu taknak bagi signal! Even hari ni takde konvo aku keluar awal jugak sebab takmo parking jauh, nanti sian kaki aku… Kalau bab parking aku sanggup bangun awal nak chooppp dulu tempat best wakakaka tak senonoh betul!

Eh apa masalah dengan Internet ek sekarang ni? Baik pakai broadband kat rumah atau blackberry aku ni memang speed adalah sangat lalok okayyy! Kejap-kejap broadband disconnect, atau tiba-tiba aje jadi lambat nak mam... Aku dah banyak sabar dah ni! Haaaaa aku ni dah la pengguna yang setia! Line phone pun sama, tiba-tiba kang hilang 3G network terus tukar jadi GPRS aje... Ke area aku aje macam ni, agak-agak la dah lebih 2 minggu macam ni... Hangin hangin!

0 comments: