Jalan-Jalan Melaka!

Actually percutian ni dirancang mainly untuk ke rumah my mother in law hehehe... Jemputan sesi membalas lawatan la kiranya... Tapi yang pergi mak aiii ramai okayyy! Lastnya jadi macam family trip jugak laa... But we really enjoyed the moment even rasa macam 3 hari tu mana nak cukup keliling Melaka.



Muka gedik nak pergi rumah mother in-law, on the way ke Melaka with the families...Ramai tau! Ala-ala rombongan cik kiah.

Malam dibawa ke Melaka River Cruise naik cruise VVIP lagi..!

Excited nak pergi tengok boye! Boye darat dah selalu tengok dah huahuahua...


Sebelum balik that day, naik Taming Sari.. Haaa tak sah la kalau pergi Melaka tak naik kan. Sedangkan ada orang tuu tak naik lagi ceett buat malu company aje hehee... Malam makan kat Umbai. Ni satu lagi tak sah kalau tak pekena ikan bakar and all the seafood there! Memang laa dah sampai beratus kena sekali makan huahua tapi berbaloi laa sebab best! Sampai kan dekat Umbai takde satu gambar pun aku hamik, ni semuaa melantak punya pasal hahahaha...

0 comments: