Yes or No??

Okayyy ke tak kalau tukar housing BlackBerry saya tu to white colour... Nampak macam cun jugak eh? This is all his idea, ada aje apa-apa suggestion yang melibatkan suruh tukar handphone laa, promote itu ini hahahaa... Bila aku cakap taknak membazir dia kata nak sponsor pulak hahaha habis tu perlu ke rezeki tu ditolak? Hahahaha so aku pun menjalankan survey nak tengok BlackBerry with white housing, mantap jugak hehehe... If black nampak smart and elegant tapi kalau white ni nampak nice la jugak ala-ala cuteezzz hihihihi!

Hmmm sedang memikirkan yes or no!

0 comments: