Sakit Gigi Datang Lagi!

Menderita sakit gigi... Dari last week lagi tapi still macam boleh control dan tahan! Ini macam tak tahan lagi, ngilunya rasa gusi dan gigi ni... Panadol toksah cakap laa berapa banyak aku dah telan, telan aje tido! Nak dapat rasa tak sakit langsung tu punya la payah, tengah tido pun ngut ngut ngut! Nak makan pun kompem memang no selera, mana tidak kena aje gigi lagi laa gusi tu berdenyut-denyut... Ya Allah, hilangkanlah sakit gigi ni... Rasa nak ke dentist tu tak ada lagi laa kot, rasa takut mengatasi rasa sakit gigi ni haaa... Esok kalau dah pipi pun bengkak dek sakit ni mungkin laa aku menyerah diri di mana-mana klinik gigi berhampiran huahuahua!

Today nothing much to do... It's like I sleep all day long, rasa mabuk penat baru balik Melaka tak hilang lagi. Bangun aje bukak mata rasa nak tutup balik so layankan aje... Dok sorang gua nak buat apa pun. Mengemas-mengemas sorry la hari ni, tak sampai 2 minggu aku nak pindah rumah lagi so kirim salam laa aku nak kemas-kemas hahahaha!


Ehh episod pencarian kotak bermula lagi... Anyone nak tolong saya pindah?? Hehehe meh meh.

0 comments: