Finally It's On Bebeh!


Yeahaaa it's our first gathering!

We will meet at Shah Alam tonight... It should be call as mini gathering hehe because there will be only 7 of us attending. Ooo yaa saya la organizer gathering kali ini hehehe hebat tak? Mulanya rasa macam memang tak jadi, ye la bila sorang propose the date yang sini tak dapat. Propose another date, yang sana tak dapat. Biasalah masing-masing dah ada kerja dan life sendiri yang tak dapat nak dielakkan, maka aku pun terdiam sekejap hari tu hahahaha macam frust jugak laa.

Finally idea untuk buat the part 1 gathering ni aku proposed aje satu tarikh, and siapa yang available boleh join. Yang lain-lain nanti kita buat another part hehehe kan ke bijak tuuu... Haiiihh bini sapa laa ni hehehe...

Okayy nanti saya update the IS223 Mini Gathering Part 1 hehe..

3 comments:

iza_hafizah said...

Keterujaan saya di tahap maksimum skg ni :) see u there!!~

win@momyShaneQeisha said...

bestnya reunion..dpt jumpa member2 lama kan.mmg agak susah nak kumpul semua coz masing2 dah ada life sendiri & kerja yg berbeza..

aieda said...

fizah - yeahaaa success! next aku lantik ko jadi organizer.

momyShaneQeisha - hehe itu laa nak kumpul ramai bukan senang, mana yg ada kita jalan dulu.. :)