Happy New Year 2011


Muaaaaahsss thank you to team Malaysia! Hehehe dapat jugak cuti hari ni dan sambung kerja-kerja mengemas yang memenatkan haihh dengan gigi yang buat hal lagi... Kalau harap amik cuti memang tak ada harapan la. Bengang betul niat pagi ni berkobar-kobar nak kemas barang tapi sesubuh gigi aku dah start menyeksa macam bahangang okayyy!


Tinggal sikit sangat aje lagi nak bawak dengan kereta, cuma tinggal perabot yang besar aje nak diangkut dengan lorry.


Now waiting for him to come and fetch me. Bukan nak sambut new year pun, hehee aku nak tengok kak limah malam ni hahaahaa dan macam biasa setiap 1hb we celebrate the anniversary, new year tu kira dalam package aje la.


So selamat tahun baru semua. Semoga tahun baru membawa lebih kebahagiaan dan kejayaan untuk kita semua. Apa azam tahun baru?

0 comments: