Ouch Ouch Ouch!

Wahhh pagi ni terjaga bukan sebab alarm or apa, sebab gusi aku tung tang tung tang sakit...! Rasa macam surrender pun ada, pepagi nak kena nangeh ke bangun... MasyaAllah sakitnya... Pipi aku ni dah siap bengkak sebelah lagi! Cabut ke tak, cabut ke tak? Ikut rasa geram memang aku nak buang aje gigi durjana ni, kan kan bahse dah hancur sebab sakit gigi. Sape entah bagitau aku sakit gigi ni adalah yang ketiga sakit selepas sakit di saat kematian dan sakit bersalin. Okayy cukup dah membayangkan betapa menderitanya aku bangun pagi ni dan tidur balik dalam keadaan duduk dengan pipi sebelah kena sendal dengan bantal, nak reduce kan rasa sakit macam bangang laaa!

Pagi ni nak pegi jumpa orang nak settlekan masuk rumah baru... Hope everything will be fine jangan banyak hal sangat kang aku tak pasal-pasal hangin sebab gigi.. Kalau settle, hari ni nak angkut sikit-sikit barang aku yang dipackingkan semalam (tengah malam okay, masa gigi stop kejap berdenyut) ke rumah baru. So masa new year nanti lori boleh angkut semua barang-barang berat aje.


Oh he's coming back today yahoooo.... Eh macam nak buat-buat merajuk buleh ke? Hahaha mengada.

1 comments:

win@momyShaneQeisha said...

wah,nak pndah umah baru ya.mesti cantik tu.
*tak pe manja2 kat org yang menyayangi kan..