Okayyy It's Horrible!

Masih suffering of horrible toothache! Rasa dah tak tertanggung tapi aku tak boleh nak paksa diri pegi dentist huaahuaa... Tak tercerna dek akal aku nak kena inject bius kat gusi ni haaaa nasib laa tanggung derita macam ni. Makin melampau rasanya denyut dia sampai ke telinga dan kepala. Hari ni aje aku tak tahu berapa biji painkiller aku dah telan, memang tak sesuai dengan condition aku makan painkiller lebih lebih demmmm!

Lunch tadi tak makan pun, terpaksa tidur sebab mata dan kepala dah rasa tak boleh nak accept the pain. My colleague kata dalam masa yang tak sampai sejam tu aku tidur sangat lena, okaayyy itu maknanya kesakitan aku memang terlampau. I'm afraid to tell him, confirm aku kena basuh cukup-cukup...


Back home from work tadi, had my dinner telan painkiller lagik dan aku tertidur with the horrible pain... Now sudah jaga sebab effect painkiller dah habis.


Should I have one, again? Please give me a good reason ermm I mean supportive words so that I would be brave enough to surrender myself to the dentist... :(

0 comments: