Kuku Oh Kuku!


Hmmm frust betul saya tak dapat buat manicure! Menyesal tak buat kat KL aje hari tu... Konon nak tunggu dah dekat baru nak buat last nya langsung tak dapat... Ingatkan dah namanya Spa mestilah boleh buat manicure ni, end up frust sendiri sebab takde! Macam pelik la pulak, hampir semua tempat yang saya masuk memang takde... Aikk tukar la jangan letak spa, sepak kang baru tau! Huhuhu gilap sendiri aje la kuku, mana nak sempat lagi... Itulah suka lagi bertangguh, habuk pun tarak!


Nak buat body scrub treatment macam taubat pulak, last sekali buat esok terus demam. Okayy sekian, saya nak pegi scrub sendiri badan wakakaka!

3 comments:

win@momyShaneQeisha said...

bagus tu aida, sekali sekala manjakan diri.
*akak ajar preschool time ni.b4 this ajar bm,pj,muzik,ps(sk rendah)

mytafa said...

heyy, tak mau tgk kuku saya.... santhek taww!

aieda said...

momyShaneQeisha - yaa sesekali mmg kena manjakan diri, hehe kalau slalu bankrupt jgk... oic, mesti terror main music instrument ni..:)

kucen - iiihhh ihhhh yeke shantekk ni?