Sampai Hati Kau Gigi

Sorry, cerita gigi tak akan habis selagi aku menderita... Musnah plan aku hari ni nak mengemas dan packing barang untuk pindah as dari malam semalam gigi aku non stop berdenyut haiiihh gila betul! Berdenyut yang terlampau sampai sebelah kepala ni aku rasa nak angkat pun payah, takpe sampai hati... Ingat bangun pagi ni ada reda sikit, lagi double the pain ada laa. Awal dah bangun telan painkiller lagi, dekat sejam baru la rasa lega itupun aku sambung tidur aje.

Wah penangan sakit gigi kali ni memang Tuhan aje yang tahu. Satu apa kerja tak menjadi, rasa nak mengamuk pun ada tapi salah sendiri. Aku belum ada keberanian nak menyerah diri kat dentist, apa tidak malam mimpi ngeri pasal dentist... Nasib laa gigi.


0 comments: