Selamat Pengantin Baru Wahai Adikku!

My brother are now married! Goodbye la to your zaman bujang wakakaka! Hehehe majlis akad nikah was on December 4, 2010 and majlisnya the day after... All those pictures here was taken on the day of majlis akad nikah, masa majlis kenduri tadi saya sangat sibuk makan dan menyakat anak sedara jadi terlupa untuk snap photo hehehe nanti kita mintak camera man laa kan apa guna bayar dia hehe... Enjoy the pictures!


This is my brother.... Isshhh ko ni, dulu kecik-kecik kawan gusti aku! Dah kahwin dah... Ingat dik, walau dah kahwin keluarga masih di bawah tanggungjawab ko! Sok sok aku dah takde, ko la harapannya...


Okayy dah berapa ramai betulkan sampin ni aku dah tak masuk campur wahahaa! Semuanya tidak professional kihkihkih... Sila jangan menggunakan khidmat mereka...



Aku berjaya menakutkan dia! Hahaha cuak ko aku kata tok kadi karang tanya ko soalan macam-macam... Ko tak jawab dia tak bagi nikah! Wahahaha berpeluh lalalalala...


Ini sampel hantaran gubahan sendiri okayyy!


Muhammad Azhan Sufi... Remember him? Dah besar kan?
He's so adorable and friendly!


Dah sampai yeeeeaaa, dah sampai yeeeeaaa!



Hahaha ini la masa budak kecik tu nak balas dendam kat abang dia yang kuat menyakat selama ni hahahaha good good! Dia dok depan tu semata-mata nak tengok muka abang dia dekat-dekat dan nak gelak-gelak tengok muka pengantin yang cuakk depan tok kadi! Ramai yang cakap tok kadi handsome hehehe... No comment, karang ada orang marah hihihi... Okayy la, sah dengan sekali lafaz! Frust adik aku yang kecik tu wahahaha!


Apa kes malu-malu? Lempang karang nak? Malu konon hahahaha!

Hahahaha habis muka aku tak payah masuk ke? Hehehe masa ni diorang sesat nak cari umah auntie aku as nak berkumpul kat sana! Okayy aku bila bab dah sesat or salah jalan baik aku diam, baik snap snap gambar... Kenapa? Sebab aku laa yang tunjuk jalan sampai boleh sesat tuu wahahahaha!

Okayy kita nantikan laporan minggu hadapan majlis bersama-sama, lintas langsung dari Perak hehehe...

1 comments:

win@momyShaneQeisha said...

congrates 2 adik aida.nakal juga aida sakat adik tu.aida bila lagi?hehehe...cutenya pic akhir sekali tu