Here, Without You...

Sunyinya dia tak ada... Rasa empty pulak hari-hari saya echewaah sentimental aku! Serius sebenarnya aku memang laa tak pernah dok dekat dengan dia. Sorang sana, sorang sini. But we still contact each other every single day without missed! Macam tak pernah la pulak sehari tanpa aku tahu apa dia buat dan sehari tanpa bercakap dengan dia...

He had a family trip to Myanmar... Memang dah activate dah roaming dia but they had already tell us that kat sana memang tak akan dapat line laa! Mula-mula aku kata
eh takpela abang, orang okayy je bukan lama pun 4 hari aje kan... Sekali hamik kau, mula menggagau tak cukup kasih sayang huahuahuaa... Masa mula dia sampai sana dapat la message dengan aku guna BlackBerry Messenger itupun sebab entah siapa punya line wi-fi dia dapat tapi dah remind aku kalau tak dapat pasni kena paham-paham laaa... Huuuaaaaa masa dia called kat airport tu pun sebenarnya gua dah cuak dalam perut rasa macam janji aku boleh bertahan kat dia tuu semua tak boleh pakai hahahaha...


Okaayyy i'm here without you dear, ni siapa nak dengar luahan hati saya yang sakit gigi ni dan nak mengadu kepenatan saya kemas barang nak pindah... Esok dia balik, yessss! Lamanya rasa tunggu esok... Yeaaa waiting for Mr Fiancee dengan ole-ole dari sana lalalalala...

0 comments: