Tolong Kemas Boleh?


Sedang sibuk membuat pencarian kotak...! Hahaha yeke aku sibuk cari, aku sibuk call sana sini mintak kotak ada laa wakakaka... Tadi baru dapat sekotak aje itupun tak sebesar mana tapi okay la rezeki kotak pertama aku hehehe... Lepas ni aku rasa malas laa nak cari kotak free, aku tanya aje laa kat kedai runcit belakang rumah ni ada ke tak kotak... Taknak kasi free pun takpe, gua bayar janji kotak kena yang big big size.

Barang-barang aku bukan macam barang orang bujang hahahaha! Mau pengsan aku nak mengemas ni dalam masa yang sangat suntuk, mampuihhh! Kalau perangai suka simpan khazanah lama lagi la naya huahuahuaa... Saya terfikir ni sama ada nak cari bibik sorang tolong packing dan kemas or saya campakkan aje barang dalam kotak tanpa kemas. Baju yang dalam 2 wardrobe tu gulung-gulung campak dalam kotak! Boleh?


Excited untuk moving out, tapi malas nak mengemas la...


0 comments: