Again?!


Huuhuu again?! Yela, esok appointment lagi tapi marathon jumpa 3 orang sekaligus... Aku rasa lepas ni aku elok tukar profesion la, jadi nurse ke... Boleh gitu? Yela, senang sikit aku nak mengadap doctor dah keje kat hospital tu... Hahaha silap haribulan aku buat umah sebelah hospital... Huuhu leceh okeh, nak pegi appointment pastu nak menunggu pastu dengan test berbagai pastu dengan nak dengar semua yang aku taknak dengar... Esok ni nak dengar result biopsy itu hari... Aku redha dan tawakal aje la... Pikir-pikir balik aku nak susah hati bagai nak wat apa, its not going to change anything pun... Apa-apa yang dah tertulis untuk aku, aku terima seadanya walau dalam hati aku meraung bukan ada yang dengar pun! Tapi lantak la, aku sorang tanggung sudah... Esok-esok yang sakit ke hape ke aku sorang, kalau masuk kubur pun sorang-sorang bukan boleh bawak geng kan?! Hehe yang tengok tu dapat tengok aje la, apa orang kata berat mata memandang berat lagi hati yang memikul... Chewaahh! Ni haa yang aku melalut panjang ni pasal dah terlebih minum neskepe...



2 comments:

sillyloo said...

diharap pihak saudari disana byk2 lah bersabar erkkk......jommmm kalumpang plk....elek2 kan fikiraN tenang2kan jiwa :p

mencarisebuahnama said...

y betul...
mari membuat aktiviti y boleh melegakan fikiran, masaalah,.//.. mandi2