Jealous Ke??

Dear orang yang taknak mengaku....

Semalam ada orang jeles dengan aku tapi taknak mengaku... Eleeh soalan pun dah berbaur cemburu tapi lagi taknak mengaku... Masa tu aku malas nak layan je sebab mengantok kalau tak hujah aku lagi panjang... Siap last-last nak kenakan kat aku itu ini... Kalau mengaku jeles pun apa salahnya, dah awak tu memang layak la pun nak jeles dengan saya ni wahahaha... Pagi ni bila aku tanya boleh pulak dia jawab dia cuma membayangkan dia dalam situasi aku, mesti aku akan jeles dengan dia... Wahahaha see dia sengaja kenakan aku balik sebab taknak mengaku....

Moral of the story, boleh tolong mengaku tak Mr Bubu?? Nak cover konon, act la sangat ek, lempang karang! Wahahaha....

2 comments:

Hafiz Ismi said...

Baiklah!! Saya mengaku~~~

aieda said...

hahaha... :)