I Hate You

Bangangnya rasa dok melepu kat bawah ni tapi tanda protes punya pasal memang gua tak ingin nak naik rumah tu.. Lantak la panas pun, tapi yang tak tahan dahaga ni.. Aku tak pernah jumpa manusia macam makhluk perempuan tu! So pushy, apa dia ingat dia besar ke sampai nak atur hidup orang, go to hell with that crazy lady! Sebenarnya aku nak guna bahasa lagi mantap tapi kang jadi 18SG pulak blog aku! Nyah sama si gila tu, jangan aku turut sama jadi gila macam that idiot wahahaa.. Aku nak marah ni sebab panas jugak aku dok bertenggek kat bawah ni tunggu diorang settle kat atas, ikut hati baik aku landing atas katil tadi takde sakit hati, mata aku jugak yang bahagia! Prinsip hidup aku mudah, jangan buat sampai hati aku tak boleh nak terima lagi memang sampai sudah aku say bye bye!

Benci benci benci! Demm..

2 comments:

Faisal Abdullah said...

sabar-sabar..jgn marah2

aieda said...

hehe sabar dah ni... :)