Saturday, May 01, 2010

Saya Kurang Pandai Geografi

Posted by nurulaieda at Saturday, May 01, 2010

Sekarang aku dah tau kat mana kedudukan sebenar Brunei Darussalam... Aku tahu dan aku mengaku geographical knowledge aku memang kurengg!! Tapi aku dapat 'A' tau masa PMR sebab soalan dia pun objektif... Itu la dulu masa sekolah nakal tak hengat, dan memang aku tak suka subjek Geografi... Cikgu masuk pintu depan aku keluar pintu belakang! Tadi Mr Bubu gelakkan aku dengan jayanya bila aku cakap kita boleh pegi Brunei naik kereta aje dari Semenanjung... Dia cakap kalau boleh, dia berani belikan kereta Vios idaman aku secara cash aje... Sampai hati dia gelakkan aku dan main-mainkan aku lagi pastu... Taknak pun jawab kedudukan sebenar Brunei tu kat mana, suruh aku cari sendiri dalam Google... Ni haaa dah cari dah... Dah tau kat mana dah pun!

3 comments on "Saya Kurang Pandai Geografi"

mytafa on 2 May 2010 at 13:01 said...

sape ckp tak leh naik kete gi brunei, boleh la... feri kan ade, naik la kete, bawak masuk feri...

zurairi said...

haa!!! kan dah jumpe :-p

Drama Mama on 5 May 2010 at 00:02 said...

haaa abeh la mr bubu kena beli keta vios idaman. hahahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

 

everyone deserves a second chance Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting