Satu Sama Dengan Empat


"Abg pernah tak rasa nak pasang 2 ke, 3 ke, 4 ke?"


"Tak pernah..."


"Yeke tak pernah? Tak nak ke?"


"Taknak pun... Jaga sayang sorang dah macam 4 orang dah..."


"Mencikkk!"




Menci mencik... Selalu cakap jaga aku macam jaga 4 orang... Ingat aku hantu raya ke hahaha! Dia tanya tak bangga ke aku dah mewakili 4 orang ceh hampeh... Aku ni takde la susah mana nak handle pun, jangan marah aku aje... Aku takleh dia marah aku je, orang lain takpe... Pastu nak dapat kena pujuk, kena bebel dulu tu yang geram tuu... Dia kata aku degil tapi aku rasa aku tak degil hahaha... Aku tak demanding dan tak materialistik... Bila dia tanya aku nak apa, aku nak benda sama je dari dulu sampai sekarang asik nak menatang berbulu bernama encik teddy je... Suh aku sedar diri lalala! Sampai dia dah bagi closing year dah untuk aku mintak benda camtu... Abis tu kalau mintak kereta nak ke belikan?? Bawak aku jalan senang je, bagi aku tengok movie cite hantu pastu jalan-jalan cuci mata takpun cuci purse pastu mesti aku diam bahagia... Basically itu la aku...



So takde la susah kan??


0 comments: