Super Shining Bebeh!














Today my Baby Maroon dah berkilat dan bersih balik as aku bawak dia ke Kuantan hari tu dah menjadi sangat comot dan cemomoi (wahahaha bahasa baru!)... Memula nak hantar car wash aje tapi aku pulak malas nak bersiap! So nak taknak seluruh tenaga telah digunakan untuk memandikan budak kesayangan saya ni... Luar dan dalam habis aku bersihkan petang ni... Baru la rasa puas hati... Aku ada satu alergic bila bawak kereta kotor, rasa macam tak selesa tambah-tambah bila tengok kereta dah rupa jentolak wahahaha... Sebenarnya basuh kereta sendiri ni adalah satu kepuasan, dan juga satu cara untuk melepaskan tekanan perasaan! Percayalah... Tak percaya cubalah...


5 comments:

Fadzly@RyCO said...

alamak .. sama model ler keta kita, tp saya punya manual ler.

aieda said...

hehe jom lumba... :)

Fadzly@RyCO said...

bleh ajer hehe .. litar kesas ke ? hehe

aieda said...

sepang la lalala..

Fadzly@RyCO said...

ok jer, dekat jer dgn rumah saya tu hehe