I'm Sorry


Alkisahnya semalam aku ada buat salah dengan orang tu... Bukan buat la, cakap salah dengan orang tu... Masa tu dia called aku tengah mamai air liur basi pun bertempek lagi... Pastu tersalah tanya atau lebih kurang tersalah statement... Makk aii dia punya marah boleh cacat gegendang telinga aku seumur hidup... Nak kata bendera merah bukan dalam kategori itu... Maka bila bergegar taik telinga aku dengar kena marah, terkebil-kebil la aku tersedar dari mamai... Haaa hilang mamai mai gabra la... Dia sudah end called... Alamaakk masa tu beberapa saat pertama aku try recall balik apa aku salah cakap tadi... Owh! Try call balik taknak jawab... Aduii liat pulak mamat ni! Selagi tak say sorry kang mau tak tenang sepanjang hari... Bila dia jawab pun marah lagi pastu end called lagik! Ikut hati nak sambung tido malas nak layan hangin dia..

Penat la bila laki majuk ni... Nak pujuk kita ni senang aje takde episod kena bebel... Tapi part nak pujuk dia alamak ada slot lain jugak... Hehe tadah je la telinga... Pastu seharian semalam susah hati aku selagi tak dengar dia cakap maapkan aku! Huhuhu aduhaiii la intan payung, paku tekan, tukul, spanar jangan la buat majuk yang lama-lama... Penat aku tengah sakit2 ni... Lari balik umah mak saya kang! Eh memang dah ada kat umah pun... Tapi alhamdulilah kesalahan aku dimaapkan semalam... Fuuuuh lega...
Hehe betulkan orang kata kemaafan tu adalah dendam yang terindah... Hehe macam tu jugak dalam perhubungan, kemaafaan tu akan menjadikan kita lebih terbuka dan bersedia untuk menerima kelebihan dan kekurangan pasangan masing-masing.... Hehehe...


To Mr Bubu - saya taknak janji tak buat lagi sebab kalau saya mamai mungkin saya akan buat lagi.... Heeee...

4 comments:

mytafa said...

a'ah...bagus la, berterus terang, sokong part paling last....tak nak janji tak buat lagi...kan

sb kdg2 bkn nyer kita sedar atau sengaja, mamai ni semua org kena phm kot situasinya cam ner...

sillyloo said...

kk:mung tu mamai ckp dalam tido hahahahaha aku pun x paham :P
kak aida ader kat perak lg ker?mari bersuka ria :P

aieda said...

kuceen: yup sgt betul, kalau mamai tu apa cakap pun tak hingat dah.. tapi yg penting mgaku salah...

korpo: esok kak aida balik s.alam... malam selasa ke kita pegi bukit raja pekena kenny!

ahmad rofli said...

waaaaaaa lau weiiiiiii serunuk bunyi itu hahahh....ari senin nie ktorg g bpm jap n ngan ari slase nk bergmbr ngan pn.farid :p