Finally...



Kadang aku rasa aku ni la manusia paling kebal emosinya... Kadang jugak aku rasa aku memang tak mampu nak kawal emosi... Kadang aku sendiri rasa, takde perasaan ke aku ni?? 

Tapi tadi depan doctor aku mampu buat muka selamba dan takde perasaan bila dia bagitau keputusan biopsy hari tu... Dia siap dah tepuk-tepuk aku dah as he tried pujuk aku dengan apa yang dia bagitau... Tapi aku boleh buat muka kering, renung dia dengan pandangan kosong... Entah, apa aku rasa masa tu pun aku tak tau... 


"Doc, can you say it's nothing and normal?" 

"No... It's not normal... And yet you're still young"...


Entah apa ke bodoh soalan aku tadi... Tak boleh nak pikir aku dah... Even he said it's an early stage tapi ada rasa batu besar dah hempap atas kepala aku ni... Yes, its Primary Biliary Cirrhosis


2 comments:

iza_hafizah said...

aida... be strong... k? setiap penyakit ada ubatnya

aieda said...

tenkiu fizah... :)