Kuceen Tagged Me

Adakah anda happy sekarang?
Happy tu adalah pelbagai bentuk... Dan banyak sudut yang boleh dikatakan happy ataupun tidak.. Tapi sebagai hamba Allah kita perlu selalu berbalik kepada qada dan qadar dalam kehidupan, maka aku mentafsirkan diri aku gembira dengan apa yang ada dan telah dicapai dalam hidup... Namun liku hidup itu panjang untuk kita sentiasa menilai dan memastikan bahagia itu milik kita sentiasa, InsyaAllah...

Kenapa anda happy?
Kerana aku punya keluarga yang sangat memahami dan menyayangi, Mr Bubu yang sentiasa bersama mengharungi suka dan duka dalam hidup, punya teman-teman sekeliling yang menceriakan, punya kerjaya dan apa sahaja yang telah dicapai dalam hidup...
Apakah benda yang boleh membuat anda happy?
Benda? Aku suka buku dan aku sangat suka bila ada buku baru dalam koleksi peribadi aku... Itu kalau benda, kalau perkara yang membuatkan aku happy adalah membaca, dating, watching movies, shopping, jalan-jalan, berkumpul bersama keluarga, mengadap laptop - blogging/ berforum/games...


Pernahkan anda menerima tag?
Tak ingat la... Rasa macam pernah, tapi mungkin soalan tak berjawab sampai abis...

Nyatakan warna yang anda suka..

Mestila my Purple... Everything in my life I wish could be purple in colour... Tapi nasib baik tak... Also I like White, Black and Brown...

Berikan 6 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda tag supaya dapat respond. (klu nak lebih pown bley, kurang pown bley..)
Huhu tak ramai pun kawan aku yang boleh ditagged here because they are not bloggers or kaki Internet or whatsoever.. Tapi mereka yang aku tagged adalah orang terdekat, terbaik dan memberikan keceriaan dalam hidup aku...
  1. Aweenz Azwani
  2. Kuceen Kuyup
  3. Korpo
  4. Baman
  5. Encik Dingin
  6. Adalah beberapa orang yang ada tapi tiada lagi di sini...


Nyatakan sifat orang yg anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe asalkan anda happy.

Aweenzz Azwani - my new friend here in Shah Alam... Kira rakan hampir sebaya la... Dan otak kami pun boleh bersatu menjadi gegaran yang dasyat, hahaha....

Kuceen Kuyup - takkan dia nak jawab lagi kan.. Tapi takpe, kagum dengan kebolehan dia menulis sehingga boleh menyentuh jiwa dan menimbulkan kesedaran.. Dan I like all the kuceens in his blog...

Korpo - ni haaa budak ni! Budak kecik umur ni, sangat menghiburkan! Heiii konvo jangan jatuh stage lalalala...

Baman - budak umur sebaya aku tapi nampak cam aku lagi muda, hahahaha.... Tapi baman baik!

Encik Dingin - penulis novel yang hebat, juga sahabat aku... Tak sangka dapat bersahabat dengan seorang penulis yang sangat berbakat... Baca blog dia dan kita akan terbuai oleh bahasa-bahasa yang indah...

Yang lain-lain yang ada tapi tiada di sini....



"Kuceen ini telah mengtagged saya, maka persoalan semua sudah terjawab... Haaa sambung main game tuuu! Aku pelik, kuceen semua comel, tapi kenapa aku masih takut dengan makhluk comel ini..."





6 comments:

mytafa said...

kucing mmg comel, hahaha, nape perlu takot..hehe

hoho..alamak, kena tagged balik??? xpe, ada masa saya jwb balik, hehehe...

and thanks cz menjawab tugasan yg diberi (wahh, ayat skema lak pehal ni..hehe)

sillyloo said...

sy memeriahkan bpm ahahahhahaah dan seorng yg kiut miut :p

mencarisebuahnama said...

mytapa + silly hakak aidaaa nak belanje korang gak hahahah/////...

mencarisebuahnama said...

kau nampak muda sikit je..
ingat nak belanje ke??... huhuh

aieda said...

janji nampak muda jgk, walaupun sikit..hehe.. ko janji nak belanja nasi lemak... kan kan?

mencarisebuahnama said...

aku dah bawak smlm kau x ada... rugi lagi aku cam ni...