Thank You For The Visit




Yesterday after all the 'pantang' period, aku sangat teringin nak makan kat Pak Li Kopitiam... Walaupun rasa macam tak ada selera sangat tapi pagi tu decide to have breakfast there... While waiting for my parents to come, Mr Bubu telah membuat lawatan tapak untuk melawat aku yang dah lama ditinggalkan dengan kurang kasih sayang... So lawatan tapak ni dibuat untuk 'top up' balik masa dan kasih sayang yang dah terkurang tu... Rasa sangat bahagia dengan keberangkatan tiba Mr Bubu pada awal pagi dan juga parents aku... Aku yakin semuanya adalah untuk memastikan aku okeh...

















We had this Nasi Ayam Lemon! Sedap sangat aku rasa sebab dah lama tak makan... Tambah pulak perut memang dah lapar gila disebabkan makan yang tak menentu semalam... Ayam lemon tu sangat crunchy! Tapi tak habis pun nasi dengan ayam... I also had traditional coffee yang sangat manis... Before this kalau datang sini aku tak penah miss minum Ipoh White Coffee dia, lagi sedap... Ada orang tu tambah order roti apa tah, pastu suruh aku makan sama... At last kena makan sorang sebab aku dah full! Haha...

Rasa terisi weekend ni dengan adanya Mr Bubu, and my parents that will stay here at my place this weekend...

2 comments:

iza_hafizah said...

hahah... first time aku g sini ngan ko la kan? pastu terus mc kena denggi...

aieda said...

yaa betul... malam tu jugak aku balik demam gigil2... bila nak jumpa aku lg??