It's February


Just came back from the office..

I didn't noticed so much about the month.. So suddenly I came to realize that it's already February... Waaa why so fast??! Cehh lagi mau tanya, yang aku dok melepu kat umah sampai 3 minggu tu confirm la masa berjalan.. Hahahaha...

So as it's February I'm looking forward untuk ingat apa kejadah keje yang patut aku settlekan.. Oh banyak la sangat, buletin nak keluar (yg ni mmg mampos aku, patot kuar Januari!), LT tak settle proses lagi (banyak sgt la budo), outstation ke Tganu lagi, etc etc etc... Owh demm!!

Kadang kita sedar tak sedar je kan masa berjalan cepat sangat.. Sampai rasa nak stop kan kejap masa so that kita boleh buat apa yang belum sempat dibuat.. Kalaulah boleh... Tiba-tiba aku rasa buntu apa yang aku nak capai 2010 ni.. Times fly but I can't think so much about myself.. What's going to happen, where am I when the year comes to the end, will my wish comes true (the one and only wish I have now) and so many many things untuk difikirkan.. Kenapa aku susah sangat nak bagi ruang dan peluang berfikir pasal diri sendiri?? Actually banyak perkara tentang diri yang belum aku amik berat... Huuuh malas mau layan... Nanti2 la kot ek... Ecok aku mesti ngantoks dan mata sepet macam ahpek akibat keje sampai malam...

Mata dah layu.. Camat malam....

0 comments: