Nombor 036


Dah settle dah pun blood test aku Jumaat ari tu.. Thanks to my Mr Bubu! Seawal 6 pagi dia dah sampai to fetch me up! Kena kuar awal so that tak stuck dalam jam dan dapat turn awal.. Maka kami sampai lebih kurang dalam kul 7.10 pagi.. Nak tunggu pintu bukak je untuk dirempuh oleh para zombie a.k.a pesakit luar ni.. Maka sementara tu aku mintak izin Mr. Bubu untuk tido barang selelap dua.. Disebabkan aku terlelap selelap sepuluh bukan dua, maka orang dah lama queue untuk amik nombor.. Aku dapat no 036 walopun sampai gila ba.bos awal.. So tahniah kepada aku... Aku terpaksa sengih jer la kepada Mr Bubu supaya tiada siaran bebelan yang panjang... Nasib la sengihan aku tu mampu menutup mulut dia...

"Abg, ayg dapat no 036..."
(sengih ni tapi kecot dah usus besar aku!)

"Hmm 36 yer.. Sampai bukan main awal..." (macam dah ada tanda2 dia nak khutbah aku ni)


"Aah, ampun ler.. Abg tak kesah kan kan??
" (aku sengih sampai telinga dah ni, berjaya weh!)

0 comments: