Super Duper Sleepy

Huaaaaawaaa aku ngantoks pagi ni... Nak kata tak cukup tido, aku rasa weekend ni dah terlebih tido... Camne ni, dah melentok atas meja opis ni.. Belum aku sumbat bekpes lagi.. Confirm la lebih mengerikan mata aku... Haaaa ni semua sebab Burger Shop ni... Penat aku!!

Huuuh hari ni dah la turn aku ngajar budak praktikal.. Nasib korang la ek hari ni kalau tiba-tiba aku berubah menjadi singa liar.. Actually aku malas nak melayan diorang ini tapi nak wat cemana.. Aku kan kerek.. Hahahaha... Banyak keje gua selain dari melayan korang!! Eh eh tiba kecut perut aku mengingatkan deadline ni... Hahahaha I'm dead!! Huwaaaaa ngantoksss...

0 comments: