New Handbag, Again



Tadaaa...!! Aku dapat lagi handbag baru Jumaat baru ni... Lepas jer dicocok penuh kejam dengan puan nurse, kami ke Midvalley... Yeyee, kali ni Sembonia pulak... Mr Bubu tanya nape nak beli handbag lagi.. Sbb tak sampai 2 bulan lepas aku sudah beli satu handbag Carlo Rino.. Alasannya sebab aku leh tukar-tukar la dan sebab aku memang jadi beruk kalo tengok menatang ni.. So nak taknak teman jgk la aku membrowse handbag2 kat situ (kan dah janji ari tu! hahaha!!).. Wah aku terbekenan la plak kat handbag Carlo Rino satu ni dengan Elle.. MasyaAllah, cantik le plak.. Mana ni ek?! Tanya Mr. Bubu dia kata yang Elle tu lagik cantik.. Uishh menggedik aku jadinya!! Pastu round lagi dlu, sbb tak puas hati mn tau ade yg lagi cantik.. Ternampak la yg Sembonia ni.. Harga lagi murah sikit la banding yang Elle td sebab discount 30%.. Haaa Mr Bubu kata yg Sembonia ni lg cantik shape dia dari yang Elle tu.. Okeh, aku bertafakur kejap sebelum decide nak amik handbag Sembonia ni.. Yeeee dapat lagi handbag!!
Tapi bila masuk dalam kereta aku tiba-tiba bertanya..

"Abg, betoi ke yang handbag ayg pilih ni lagi cantik dari Elle tu??
"

"Haa'ah la.. Nampak elegant lagi, pastu kaler dia nampak lain skit dari biasa..
"

"Hmmmmmmm.... Abg, betoi ke? Ke sebab handbag Sembonia ni lagi murah sikit dari Elle tu??"
(Tiba-tiba rasa nak sebak pulak pertanyaan aku tu..)


"Hahaha one the reason la syg.. Hahaaaahaa...
"

"Sampai ati... Menci menci!!"
(patot tiba-tiba naluri aku dapat merasakannya.. penampo kang!)

0 comments: