Macam Macam Ada

Oh how happy I am because just now masuk je ofis dah ada yang tegur aku.. "Eh nampak kurus dah ni..." Aku pun menyengih jer la sampai kembang lubang idung... Wah bangganya aku! Sejak balik ofis ni ramai dah yang tegur camtu.. Owh aku apa lagi, terus rasa macam taknak makan sangat dah... Biar lagi kurus, tapi jangan la sampai tinggal tulang rawan.. Hahaha!!

Dan hari ni jugak rasa macam nak tampar orang secara bertubi-tubi sebab pandai-pandai aje nak select nama aku untuk masuk dalam group yang aku tak hingin tu.. Takleh nak cakap terang-terang sini sebab takut di sekodeng dengan rancaknya oleh that party.. Aku bukan apa, if you want to have me in your group why not you consult me first.. I think it is not fair because I do have my own work, dateline and so on.. Heii hari ni rasa ringan je tangan nak gi karate orang.. Tapi aku malas nak menghilangkan kesopanan pompuan melayu terakhir aku...
Tata...

1 comments:

sillyloo said...

owhhhhhh saper kah gerangan org itu :p