My Burger Shop

Hari ni adalah hari melepu di rumah jugak.. Tiba-tiba plan shopping terpaksa dibatalkan.. Owh tak kesah la pasal tu, aku kalau dok umah takde hal sebab aku boleh tido tanpa gangguan..



Wah wah korang tengok title atas mesti ingat aku ada bukak gerai burger ke hape... Huahuahua... Takde mananya, aku cuma nak cakap pasal game yang aku tengah gilo mengadap sekarang ni.. Bukan game baru pun, tapi aku baru jumpa dalam laptop ni haa... Best weh! Aku level dah banyak dah.. Dah bukak almost 3 new burgershop.. And dalam masa 1 hari ni je I'm up to Manager.. Ngeh ngeh.. Ni la namanya takde keje.. Eh keje banyak tapi buat-buat tak sedar diri.. Alaa masa weekend ni la aku nak bermalas-malas.. So sekarang aku sedang busy menguruskan Burger Shop aku.. Orang semakin ramai dengan kerenah yang bermacam-macam.. Dalam gambo ni customer aku adalah sekor samseng di mana tahap kesabaran dia menunggu order siap is very low.. Sabo jer la kene dulukan dia.. Kalau tak customer lari...

Okeh sambung main...

0 comments: