Kasut Itu Bukti Keajaiban


Pada suatu malam, keajaiban berlaku... Hahaha akhirnya aku berjaya memujuk deary ku itu sampai dia membeli seekor kasut.. Huuh at last u ols! Malam itu aku dah siap-siap warning dah yang aku tak kira walau apa jadi sekalipun, dia mesti decide untuk beli kasut! Tak payah nak banyak-banyak sangat songeh taik idung.. Kalau tak perang dunia akan tercetus! Gheget baru tau! Haha itu pun dia ada sikit buat perangai jugak nak compare yang tu yang ni, yang nun yang nan.. Bukan takleh compare, tapi dia punya compare makan setahun baru buleh decide beli yang mana satu.. Cheeet! Malam tu soalan bertubi-tubi tanya aku yang mana satu okeh.. Haii la nasib, ingat kalo aku cakap yang mana macam la dia nak ikut...


So dear, itu kasut kira to congratulate you for your super duper new job.. I hope u like it! Kerja jauh sikit tu jangan lupa orang sudah... Aku kerat kasut tu putus dua baru tau! Heeee...

Ada ubi ada batas...
Hehee I tunggu you balas...

Sekian...

0 comments: