Aku Bermimpi



Handsome tak? Jonathan Rhys Meyers... Hehehee dia ni one of the actor dalam From Paris With Love.. Jangan salah paham dengan tajuk movie ni, bukan love story yer... It's an action movie... Kalau orang tak cakap, aku mula-mula ingat pun movie ni adalah love story, eyeeeeekkk which is I'll never watch... Buang duit dan masa eden jer layan movie cintan cintun ni unless movie itu akan plus with action or horror part... Mr Bubu cakap "syg ni asik nak tengok cite hantu ajer, sesekali tukar la sikit... nanti kang bising cakap takut, tengok movie main tutup mata baik tak payah!".... Eh eh bila la masa pulak aku bising cakap takut ni?? Kalau masa tengok tu aku akan ada lengan tough yang buleh dijadikan tempat menyorok dan kalau pas abis tu aku cuma cuak bila aku naik lif ajer masa nak naik ke umah.... Bukan macam dia, tengok la cite hantu macam mana punya takut pun, tapi macam takde perasaan jer... Hangin aku!



Eh nape aku cakap pasal si actor ni?? Pasal malam semalam demam dan tetiba mimpi jumpa dia! Huahahaaaa abg jangan jeles!

3 comments:

sillyloo said...

cissss slmt mimpi dier klu mimpi baman kang x muat mimpi :P

aieda said...

huuuhuu I memang tak nak langsung mimpi si herman tu.. bukan takat tak muat, tapi tak indah langsung mimpi I nanti...hahaha..

mytafa said...

ooo...kutuk yer...baman..ooo baman....kat sini ada thread baru, jom join...wakakaka