Breakfast Yang Dukacita

Pagi ni breakfast kat bumbung PKNS.. Hahaha sape tak penah pegi mesti akan kata apekebenda makan kat bumbung... Actually kat roof PKNS tu, ada tempat makan dan kebiasaannya bukak untuk breakfast sahaja..
Hari ni pagi-pagi dah hentam air ais.. Fresh orange tuu... Ingat omputih ke hape... Tapi disebabkan cuaca sekarang yang panas memang tak dapat nak tahan minum ais jer.. Order kuew tiow goreng... "Abg, kuew tiow goreng satu.. Saya taknak seurat sayur pun dalam tu yer".. Hahaha sekali sampai kuew tiow goreng aku macam 'naked' la hape benda pun takde... Ahkak yang hantar order aku tu siap tergelak-gelak tengok kuew tiow goreng aku tu macam budak-budaknya nye style makan... Aku pulak terkebil-kebil la tengok hidangan pagi aku hari ini... Padan muka aku! Alaahaii abg tu punya la bendul, aku kata taknak sayur tapi ape ke pasalnya dengan ayam, udang hape lauk pun takde.... Hangin betul aku! Sambil makan tahan telinga kena gelak ngan kengkawan....

2 comments:

zurairi said...

padan muke... haha! org suruh makan sayur, sayur tu bukannye racun... kan dah kene... huhu...

aieda said...

sampai hati! taknak kawan! wat la apepun, sayur tu tetap tak sedap tau.. esok makan pizza ek!